Sugars of the World

Със Sugars of the World вкусът поема на фантастично пътешествие.

Какъв е вкусът на Карибите? Как да стигнем до Хойсин? Едно е сигурно: най-вълнуващите пътешествия могат да се случат в кухнята – със Sugars of the World. Защото специалната сладост на кафявата тръстикова захар разкрива най-доброто в екзотичните вкусове, от коктейл „Южни морета“ до автентично къри.

Поке купа за двама

Тарт с маракуя

Това е кулинарно пътешествие.

Къде ще отидем днес? Поемете на изненадващо пътешествие с нашите рецепти от цял свят и открийте нови деликатеси.

Тропическа каша за двама

Коктейл с Манго

Кафява тръстикова захар

Кафявата тръстикова захар се извлича от захарна тръстика и е чист натурален продукт.

Кафява тръстикова захар на бучки

Захарта, получена от сок на захарна тръстика, придава екзотичнa ноткa на горещите напитки.

Кафява тръстикова захар

Екзотичен вкус, отличен за печене с ядки, мед, шоколад и сушени плодове, а също за мюсли, плодови салати и суфле. 

Кафява тръстикова захар

Кафявата тръстикова захар се извлича от захарна тръстика и е чист натурален продукт.

Насладете се с чиста съвест.

Sugars of the World носи печата на Fairtrade. С покупката си вие подкрепяте устойчивите стандарти за земеделие, а също справедливото отношение към местните производители. В много развиващи се региони местните захарни барони и глобални корпорации диктуват условията. С Fairtrade вие се противопоставяте на това.

Какво означава вашата Fairtrade покупка?

Вашата Fairtrade покупка подкрепя проекти като стипендии, изграждане на болници или собствена захарна мелница – за местните производители, с премия от $60 на тон. Биологичното земеделие носи още $20 на тон. Fairtrade налага устойчиви стандарти за екологично, икономическо и социално управление. Дискриминацията, принудителният труд и експлоатацията на деца са забранени. Повече от 100 демократично организирани захарни кооперации вече се възползват от справедливата търговия – включително в Есватини, домът на Sugars of the World.

Прозрачните стандарти на Fairtrade.

Всеки килограм захар Sugars of the World може да бъде проследен обратно до производителите. Пряката проследимост означава, че нашата захар остава отделна от несертифицираната захар на всеки етап. Но добитата захарна тръстика трябва да се преработи бързо. Това може да се направи само в големите фабрики, които обработват и несертифицирана захар. Нашият процес гарантира, че точно толкова Fairtrade захар достига до пазара, колкото е събраната реколта. Процесът се наблюдава независимо от FLOCERT.