• Bg/En
    български
    English
  • Продукти
  • Рецепти
  • За нас
    Обща информация История Производство на захар Фабриките на АГРАНА
  • Бюлетин
  • Светът на захарта
    Сладки съвети Доклад за печивата Хранителна роля на захарта
  • Контакт

Тропическа торта пина колада

Съставки

За 1 торта с диаметър 15 см.

  • • 350 гр. кафява нерафинирана захар
  • • 3 яйца {размер L}
  • • 250 мл. слънчогледово олио
  • • 390 гр. брашно
  • • 1 пакетче бакпулвер
  • • 30 гр. смлени ядки (и по желание печени)
  • • 1 чаена лъжичка канела с връх {мляна}
  • • 4 {много}узрели банана
  • • 430 гр. ананасово пюре {прясно}
  • • сърцевината на една шушулка ванилия

За крема: (1 чаша = 250 мл. напр. кофичка кисело мляко)

  • • ½ чаша краве масло {стайна температура}
  • • 500 гр. натурално крема сирене
  • • 250 гр. извара
  • • 1 чаша пудра захар
  • • малко кокосово мляко
  • • Кората на ½ био-лимон

За украсата:

  • • Много кокосови стърготини
  • • сушен ананас
  • • 1 киви
  • • свежи цветя

Приготвяне

За блата разбийте яйцата със захарта за няколко минути, докато се образува плътен бял крем. Смесете брашното с бакпулвера. Издълбайте един ананас. Смесете плодовата каша с узрелите банани и пасирайте. Добавете олиото, плодовото пюре, брашнената смес, ядките, канелата и сърцевината на ванилията.

Постелете три тави с диаметър 18 см. с хартия за печене. Разпределете сместа равномерно и печете в предварително загрята фурна на 175 °C за 40 минути. След това извадете от формата докато е още горещ и оставете да изстине.

За крема разбийте кравето масло с крема сиренето в кухненския робот. Добавете пудрата захар. Разбъркайте с малко кокосово мляко. Измийте био лимона с гореща вода, настържете кората на половин лимон и разбъркайте в крема.

Изсипете крема в шприц. Поставете точици върху тортата и поставете блатовете един върху друг. Сервирайте тортата, украсена с много кокосови стърготини, лентички сушени ананас и манго, киви (нарязано на резенчета) и свежо цвете.

Сподели или принтирай рецептата

Още рецепти

Освежаващ плодов шейк

Ягодов хляб тип „хармоника“

Екзотичен коктейл от зелен чай

Безглутенови барчета с кокос и банан

Шарена оризова салата

Ягодово-прасковено боле

Всички рецепти:

Контакт

contact us

Социални мрежи

Намерете ни във

© 2023 AGRANA Sales & Marketing GmbH
  • Отпечатване
  • Защита на данни
  • General Sales Terms (GST)

AGRANA Zucker GmbH

Josef-Reither-Straße 21-23, 3430 Tulln

Tel.: +43-2272-602-12033

E-Mail: marketing@agrana.com

Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang

Mit dem Wiener Zucker Newsletter

  • Monatlich neue Rezeptideen
  • Infos zu Gewinnspielen
  • Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Zum Newsletter

Warning

We need your agreement to play youtube videos. Please accept the required cookies by clicking "OK".