Предколеден период

Започна най-хубавото време от годината. Улиците блестят в нов блясък, къщите са грижливо украсени и навсякъде се носи прекрасен мирис на бисквити и други лакомства. Това създава приятно предколедно настроение, на което се наслаждаваме с всички сетива.

Независимо дали става дума за рецепти за коледни бисквити, греяно вино, пунш или за коледни десерти като нашата торта с джинджифилови меденки - нека нашите рецепти за бисквити и зимни ястия Ви вдъхновяват.

Пожелаваме ви прекрасен адвентен период и празници, изпълнени с размисъл.

Звездно коледно дърво

Лимонени шотландски маслени бисквити

Най-добрите коледни рецепти

Пунш, греяно вино и чайове

Захира Пудра Захар

Бяла, фино смляна пудра захар, с изключителна чистота. Перфектният продукт за приготвяне на сладкиши, козунаци и баници. 

Захира Фин Кристал

Най-нежната съставка на всяка успешна рецепта. Незаменима, когато искаш да покажеш сладкарските си умения.

Рецепти за чинията за бисквити

Изрязване, глазура, поръсване и миризма на съставките - печенето на бисквити създава спокоен уют!  Ние сме съставили за Вас най-добрите рецепти за бисквити и Ви вдъхновяваме с различни рецепти за чинията за бисквити.  Открийте нашите нови идеи за рецепти, както и класически бисквити. Така разнообразието в кутията за бисквити е гарантирано. 

рецепти

Коледни десерти

Десертът е кулминацията на всяко празнично хранене. Показваме Ви вдъхновения за чудесни коледни десерти. В допълнение към красиво украсените торти, много пластовите десерти също са чудесен избор, тъй като могат да се приготвят предния ден. Но класически десерти като тирамису, торти или сладкиши също могат да бъдат изменени за Коледа. Просто подобрете любимите си рецепти с топли подправки като канела, кардамон, аромати на джинджифил или с карамел и портокал.

рецепти

Подаръци от кухнята

Кой не мисли сега за това: „Какво да подаря на близките си?“ Вкусната храна от собствената Ви кухня винаги е много популярна. С нашите идеи за подаръци от кухнята всеки може да се зарадва, а най-хубавото при това е, че не е необходимо да сте топ готвач, за да поднесете на приятелите, семейството или колегите приятна изненада с тези вкусотии от кухнята.

рецепти

Буркани с мармалад като подарък

Не само коледните бисквити са популярни като подарък, но и домашно приготвените мармалади. Креативността при мармаладите почти няма граници, а с помощта на етикети, панделки и етикетчета можете да превърнете бурканите с мармалад в красиви подаръци. С тези рецепти "в последната минута" можете да приготвите много подаръци за един следобед - Мармалад от печени ябълки​​​​​​​