• Bg/En
    български
    English
  • Продукти
  • Рецепти
  • За нас
    Обща информация История Производство на захар Фабриките на АГРАНА
  • Бюлетин
  • Светът на захарта
    Сладки съвети Доклад за печивата Хранителна роля на захарта
  • Контакт

Мармалад от праскови и малини

Съставки

  • 700 г узрели праскови
  • 300 гмалини (евентуално дълбоко замразени)
  • 500 г  захира захар Желираща захар Захира 2:1

Приготвяне

Потопете прасковите за кратко във вряла вода и обелете обвивката. Махнете костилката, нарежете месестата част на кубчета и ако желаете, я пюрирайте. Разбъркайте плодовата маса с желиращата захар в съда за варене и варете на бавен огън около 2 часа, докато се изпари сокът. Прибавете малините, кипнете сместа (евентуално пасирайте с пасатора) и я оставете да ври силно 4 минути. Тествайте желиращата способност и веднага напълнете приготвените буркани.

Сподели или принтирай рецептата

Още рецепти

Мармалад от къпини и боровинки

Малиново сладко с мащерка

Конфитюр от киви, ягоди и малини с мента

Сладко от портокали и боровинки

Сироп от джинджифил и лимон

Мармалад от праскови и малини

Всички рецепти:

Contact

contact us

Социални мрежи

Намерете ни във

© 2025 AGRANA Sales & Marketing GmbH
  • Отпечатване
  • Защита на данни
  • Общи правила и условия на продажба и доставка
  • Настройки за бисквитки

AGRANA Zucker GmbH

Josef-Reither-Straße 21-23, 3430 Tulln

Tel.: +43-2272-602-12033

E-Mail: marketing@agrana.com

Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang

Mit dem Wiener Zucker Newsletter

  • Monatlich neue Rezeptideen
  • Infos zu Gewinnspielen
  • Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Zum Newsletter

Warning

We need your agreement to play youtube videos. Please accept the required cookies by clicking "OK".