• Bg/En
    български
    English
  • Продукти
  • Рецепти
  • За нас
    Обща информация История Производство на захар Фабриките на АГРАНА
  • Бюлетин
  • Светът на захарта
    Сладки съвети Доклад за печивата Хранителна роля на захарта
  • Контакт

Конфитюр Чери-Бери

Съставки

• 250 г ягоди на парчета

• 250 г червено френско грозде

• 250 г малини

• 250 г череши без костилки

• 1 лимон

• 1 кг желираща захар ЗАХИРА

Приготвяне

Постави всички плодове заедно със захарта в голям съд. Изцеди лимона и добави сока. Сложи да ври в продължение на 5 минути. Не забравяй да направиш тест за желиране - използвай малка лъжица, загреби от конфитюра и остави върху студена повърхност да изстине за кратко. След това наклони повърхността, за да видиш дали ще започне да се стича.

Сподели или принтирай рецептата

Още рецепти

Мохито ментов сироп

Кайсиеви кнедли с галета

Сироп от маточина

Манго чътни

Сладко от портокали и бъз

Конфитюр от кайсии и вишни

Всички рецепти:

Контакт

contact us

Социални мрежи

Намерете ни във

© 2022 AGRANA Sales & Marketing GmbH
  • Отпечатване
  • Защита на данни
  • General Sales Terms (GST)

AGRANA Zucker GmbH

Josef-Reither-Straße 21-23, 3430 Tulln

Tel.: +43-2272-602-12033

E-Mail: marketing@agrana.com

Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang

Mit dem Wiener Zucker Newsletter

  • Monatlich neue Rezeptideen
  • Infos zu Gewinnspielen
  • Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Zum Newsletter

Warning

We need your agreement to play youtube videos. Please accept the required cookies by clicking "OK".