• Bg/En
    български
    English
  • Продукти
  • Рецепти
  • За нас
    Обща информация История Производство на захар Фабриките на АГРАНА
  • Бюлетин
  • Светът на захарта
    Сладки съвети Доклад за печивата Хранителна роля на захарта
  • Контакт

Конфитюр от праскови и малини

Съставки

  • 1 кг зрели праскови
  • 500 г малини (може и замразени)
  • 1 кг желираща захар Захира 1:1

Приготвяне

Залей прасковите за кратко с вряща вода и обели кожата. Извади костилките и нарежи плодовете на малки кубчета (по желание можеш да пюрираш). Разбъркай плодовата каша със захарта в тенджера и остави да пусне сок за около 2 часа. Добави малините, кипни (можеш да пюрираш през гевгир) и остави да ври 4 минути. Пробвай дали сместа се е желирала и веднага изсипи в подготвените предварително буркани.

Сподели или принтирай рецептата

Още рецепти

Конфитюр от ягоди с ревен

Чатни от круши и тиквички

Кайсиев конфитюр с лешници

Френско грозде - After Eight

Конфитюр от праскови и малини

Мармалад от печени ябълки с бадеми

Всички рецепти:

Contact

contact us

Социални мрежи

Намерете ни във

© 2025 AGRANA Sales & Marketing GmbH
  • Отпечатване
  • Защита на данни
  • Общи правила и условия на продажба и доставка
  • Настройки за бисквитки

AGRANA Zucker GmbH

Josef-Reither-Straße 21-23, 3430 Tulln

Tel.: +43-2272-602-12033

E-Mail: marketing@agrana.com

Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang

Mit dem Wiener Zucker Newsletter

  • Monatlich neue Rezeptideen
  • Infos zu Gewinnspielen
  • Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Zum Newsletter

Warning

We need your agreement to play youtube videos. Please accept the required cookies by clicking "OK".