• Bg/En
    български
    English
  • Продукти
  • Рецепти
  • За нас
    Обща информация История Производство на захар Фабриките на АГРАНА
  • Бюлетин
  • Светът на захарта
    Сладки съвети Доклад за печивата Хранителна роля на захарта
  • Контакт

Чийзкейк с круша и ревен

Съставки

За форма за печене с падащо дъно (Ø 26–28 см)

  • 4 яйца
  •  200 гр. Захира Пудра Захар
  •  1 пакетче ванилова захар
  •  200 гр. обикновено брашно
  •  1/2 пакетче бакпулвер
  •  100 мл. олио
  • 500 гр. извара
  •  1 пакетче ванилов пудинг на прах• 3 зрели круши
  •  250 гр. ревен

Приготвяне

Разбийте 3 яйца с пудрата захар и ваниловата захар на пяна. Добавете брашното, бакпулвера и олиото и разбъркайте добре заедно. Намажете тавата с малко олио или краве масло и разпределете тестото в нея. Смесете изварата с едно яйце и пудинга на прах и разпределете с лъжица върху тестото в тавата. Използвайте дървено шиш или дръжката на дървена лъжица, за да пишете осмици в сместа, докато изварата се разпредели добре. Обелете крушите, нарежете ги наполовина и ги нарежете на големи парчета. Ревенът се нарязва на парчета с дължина 2-3 см. Поставете и двете върху сместа в тавата и печете в предварително загрятата фурна на 180 ° C за около 60 минути.

Сподели или принтирай рецептата

Още рецепти

Торта с меденки

Австрийски сладки с ванилия и канела

Коледни шоколадови топки

Шоколадова торта “Поле”

Сладки с щампа

Ядкова торта с нуга крем от ядки

Всички рецепти:

Контакт

contact us

Социални мрежи

Намерете ни във

© 2023 AGRANA Sales & Marketing GmbH
  • Отпечатване
  • Защита на данни
  • General Sales Terms (GST)

AGRANA Zucker GmbH

Josef-Reither-Straße 21-23, 3430 Tulln

Tel.: +43-2272-602-12033

E-Mail: marketing@agrana.com

Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang

Mit dem Wiener Zucker Newsletter

  • Monatlich neue Rezeptideen
  • Infos zu Gewinnspielen
  • Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Zum Newsletter

Warning

We need your agreement to play youtube videos. Please accept the required cookies by clicking "OK".