• Bg/En
    български
    English
  • Продукти
  • Рецепти
  • За нас
    Обща информация История Производство на захар Фабриките на АГРАНА
  • Бюлетин
  • Светът на захарта
    Сладки съвети Доклад за печивата Хранителна роля на захарта
  • Контакт

Безглутенови барчета с кокос и банан

Съставки

За около 10 барчета:

  • • 150 гр. микс плодове и ядки (червени боровинки, фъстъци, кашу, бадеми, шам фъстък)
  • • 200 гр. фурми
  • • 1 ч. л. от сърцевината на шушулка ванилия
  • • щипка морска сол

За пълнежа

  • • 3 банана (пюрирани)
  • • 300 гр. кокосови стърготини
  • • 2 супени лъжици кафява нерафинирана захар

Освен това:

  • • 100 гр. кокосови стърготини
  • • Бананови резени
  • • печени орехи
  • • 1 киви

Приготвяне

За блата застелете квадратна тава с хартия за печене. Смелете фино сместа от плодове и ядки с фурмите, екстракта от ванилия и щипка едра морска сол в силен кухненски робот. Изсипете сместа във формата за печене и я притиснете на дъното й. Охладете в хладилник за около 30 минути.

За крема пасирайте бананите. Смесете кокосовите стърготини и нерафинираната захар с пюрираните банани. Извадете основата от хладилника, намажете отгоре с крема и натиснете равномерно с ръце. Оставете да стегне в хладилник до готовност. След това нарежете на блокчета и поръсете обилно с кокосови стърготини. Гарнирайте със сушени резени банан, препечени орехи, резени киви.

Сподели или принтирай рецептата

Още рецепти

Поке купа за двама

Безглутенова торта с манго и кокос

Торта с манго и кокос

Тирамису с боровинки и кокос

Канелено-портокалов чай

Цветна купа от зърнени храни

Всички рецепти:

Контакт

contact us

Социални мрежи

Намерете ни във

© 2023 AGRANA Sales & Marketing GmbH
  • Отпечатване
  • Защита на данни
  • General Sales Terms (GST)

AGRANA Zucker GmbH

Josef-Reither-Straße 21-23, 3430 Tulln

Tel.: +43-2272-602-12033

E-Mail: marketing@agrana.com

Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang

Mit dem Wiener Zucker Newsletter

  • Monatlich neue Rezeptideen
  • Infos zu Gewinnspielen
  • Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Zum Newsletter

Warning

We need your agreement to play youtube videos. Please accept the required cookies by clicking "OK".