• Bg/En
    български
    English
  • Продукти
  • Рецепти
  • За нас
    Обща информация История Производство на захар Фабриките на АГРАНА
  • Бюлетин
  • Светът на захарта
    Сладки съвети Доклад за печивата Хранителна роля на захарта
  • Контакт

Бисквити с шоколадови ядки и ванилия

Съставки

Необходими продукти за шоколадово-орехово пясъчно тесто:

  • 125 г студено масло
  • 125 г Захира Пудра Захар
  • 1 яйце
  • 200гр брашно
  • 60 г настъргани орехи
  • 0,5 ч.л. смляна канела
  • 15 г какао за печене

За ваниловото маслено тесто:

  • 300 г обикновено брашно
  • 200 г масло студено
  • 100 г Захира пудра захар
  • 1 чаена лъжичка ванилова захар
  • 1 яйце
  • 1 щипка сол

Приготвяне

В купа се слагат брашното, пудрата захар (какаото за печене и настърганите орехи). Бързо нарежете студеното масло на малки парченца и го добавете. Добавете яйце, сол и (и канела). Омесете всички съставки бързо на гладко тесто. Увийте в стреч фолио и приберете в хладилника за около 30 минути.

Загрейте фурната на 180 градуса горна и долна топлина. Застелете тава с хартия за печене. Поръсете леко работната повърхност с брашно и използвайте валяк за паста, за да разточите тестото с дебелина 0,5 см.

Video

Сподели или принтирай рецептата

Още рецепти

Марципанов чийзкейк „спекулациус“ с червени боровинки

Рецепта и инструкции за джинджифилови меденки във формата на ски

Мъфини с канела

Ябълково-канелени бисквити

Бишкоти с лимон и бадеми

Бисквити с ядки

Всички рецепти:

Contact

contact us

Социални мрежи

Намерете ни във

© 2025 AGRANA Sales & Marketing GmbH
  • Отпечатване
  • Защита на данни
  • Общи правила и условия на продажба и доставка
  • Настройки за бисквитки

AGRANA Zucker GmbH

Josef-Reither-Straße 21-23, 3430 Tulln

Tel.: +43-2272-602-12033

E-Mail: marketing@agrana.com

Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang

Mit dem Wiener Zucker Newsletter

  • Monatlich neue Rezeptideen
  • Infos zu Gewinnspielen
  • Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Zum Newsletter

Warning

We need your agreement to play youtube videos. Please accept the required cookies by clicking "OK".