Добре дошъл в ИЗПЕЧИ и ПОДАРИ!

ИЗПЕЧИ и ПОДАРИ означава: Изпечи своето коледно желание и с малко късмет можеш да го спечелиш. Искаш кукла Барби, футболна топка, бормашина или ваканция в еко ферма? Бъди пекар с въображение, покажи ни желанието си – под формата на коледен десерт, и с малко късмет, то ще се сбъдне. 

Ето как работи

1. Изпечи желание – за теб, семейството или някой друг. Независимо дали под формата на коледни сладки, торта или кекс. Важното е, да е творческо и от сърце! По-надолу ще намериш рецепти за тесто, които ще ти помогнат да оформиш идеята си.
2. Публикувай резултата в Instagram с #Изпечииподари и @zahira.sugar.
3. С малко късмет Захира ще изпълни твоето желание! На 24.12.2023 ще изберем три желания (които са с индивидуална стойност до 1000 лв) които ще изпълним.
Ами, ако искаш еднорог? Фантастичните идеи могат да спечелят страхотни форми за сладки, престилки и други пособия за печене. Напред към кухнята!
Можеш да намериш пълните правила и условия за участие тук.

Захира (@zahira.sugar) • Instagram

Как се пекат желания?

Пожелай си нещо. А сега – как да го изпечеш? Лесно е. Ето няколко съвета, които ще ти помогнат, за да сбъднеш желанието си (с малко късмет!).

 

Видео

Най-добрите рецепти за печени желания

Всички бисквитки имат страхотен вкус. Но някои се оформят по-лесно от други. Тук ще намериш рецепти, които ще ти помогнат да дадеш форма на своята мечта.

Най-добрите коледни рецепти

Ето какво си пожела: твоето изпечено желание

Захира Пудра Захар

Бяла, фино смляна пудра захар, с изключителна чистота. Перфектният продукт за приготвяне на сладкиши, козунаци и баници. 

Захира Фин Кристал

Най-нежната съставка на всяка успешна рецепта. Незаменима, когато искаш да покажеш сладкарските си умения.