• Bg/En
    български
    English
  • Продукти
  • Рецепти
  • За нас
    Обща информация История Производство на захар Фабриките на АГРАНА
  • Бюлетин
  • Светът на захарта
    Сладки съвети Доклад за печивата Хранителна роля на захарта
  • Контакт

Кайсиев конфитюр с шоколад ноазет

Съставки

  • 1 кг кайсии
  • 1 кг желираща захар Захира 1:1
  • 1 шот ром
  • 200 г шоколад ноазет

Приготвяне

Поставете нарязаните кайсии в тенджера със захарта, оставете ги така за няколко минути, след което пасирайте. Оставете сместа да заври, като се разбърква в продължение на 4 минути (проверете дали се желира). Добавете шоколада и рома. Когато шоколадът се стопи, незабавно сипете конфитюра в предварително приготвените чаши или бурканчета.

Съвет: Преди да сипете готовия конфитюр, може да добавите нарязани печени лешници.

Video

Сподели или принтирай рецептата

Още рецепти

Манго чътни

СЛАДКО ОТ ЧЕРЕШИ СЪС ЗАХАР ЗАХИРА

Сладко от касис

Конфитюр от праскови и смокини

Сладко от портокали и боровинки

Мохито ментов сироп

Всички рецепти:

Contact

contact us

Социални мрежи

Намерете ни във

© 2025 AGRANA Sales & Marketing GmbH
  • Отпечатване
  • Защита на данни
  • Общи правила и условия на продажба и доставка
  • Настройки за бисквитки

AGRANA Zucker GmbH

Josef-Reither-Straße 21-23, 3430 Tulln

Tel.: +43-2272-602-12033

E-Mail: marketing@agrana.com

Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang

Mit dem Wiener Zucker Newsletter

  • Monatlich neue Rezeptideen
  • Infos zu Gewinnspielen
  • Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Zum Newsletter

Warning

We need your agreement to play youtube videos. Please accept the required cookies by clicking "OK".