Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
За тестото с мътеница:
За глазурата:
Други:
Загрейте фурната на 180 °C с горно/долно нагряване. Намаслете формата за понички.
Смесете брашното с бакпулвера и оставете настрана.
Разбийте яйцата, кристалната захар, ваниловата захар и ваниловия екстракт за 10 минути до кремообразна смес.
Добавете мътеницата и олиото и разбъркайте.
Добавете брашнената смес и разбъркайте до хомогенност.
Изсипете тестото в пош и напълнете формата.
Печете около 15–20 минути (проверете с клечка). Охладете и внимателно извадете.
Разтопете бял шоколад на водна баня и добавете малко жълта боя.
Поставете поничките върху решетка и полейте с глазурата. Оставете да изсъхне.
Остатъка от шоколада изсипете в пош, отрежете върха и направете мрежа. Накрая сложете малки точки във всеки квадрат. Сервирайте с листа от ананас.
Сподели или принтирай рецептата