• Bg/En
    български
    English
  • Продукти
  • Рецепти
  • За нас
    Обща информация История Производство на захар Фабриките на АГРАНА
  • Бюлетин
  • Светът на захарта
    Сладки съвети Доклад за печивата Хранителна роля на захарта
  • Контакт

Ягодово-прасковено боле

Съставки

  • • 750 гр. ягоди
  • • 3 узрели праскови
  • • Сок от един лимон
  • • 3-4 супени лъжици кафява нерафинирана захар
  • • 2 бутилки (0,75 л) вино розе
  • • 1 бутилка (0,75 л) сухо пенливо вино

Приготвяне

Измийте и нарежете ягодите, отцедете добре. Измийте прасковите с топла вода или ги бланширайте и обелете, ако желаете. Разполовете, очистете от семката, нарежете на тънки филийки, поставете в купа и поръсете с лимонов сок. Смесете 0,75 л розово вино с нерафинирана захар, залейте плодовете, покрийте и охладете за 2-4 часа. Непосредствено преди сервиране се залива с останалата част от добре охладеното вино и пенливото вино.

Сподели или принтирай рецептата

Още рецепти

Канелено-портокалов чай

Кокосово бананова мечта

Портокалово-ванилов чай

Лате с куркума

Безглутенова торта с манго и кокос

Цветна купа от зърнени храни

Всички рецепти:

Контакт

contact us

Социални мрежи

Намерете ни във

© 2023 AGRANA Sales & Marketing GmbH
  • Отпечатване
  • Защита на данни
  • General Sales Terms (GST)

AGRANA Zucker GmbH

Josef-Reither-Straße 21-23, 3430 Tulln

Tel.: +43-2272-602-12033

E-Mail: marketing@agrana.com

Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang

Mit dem Wiener Zucker Newsletter

  • Monatlich neue Rezeptideen
  • Infos zu Gewinnspielen
  • Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Zum Newsletter

Warning

We need your agreement to play youtube videos. Please accept the required cookies by clicking "OK".