• Bg/En
    български
    English
  • Продукти
  • Рецепти
  • За нас
    Обща информация История Производство на захар Фабриките на АГРАНА
  • Бюлетин
  • Светът на захарта
    Сладки съвети Доклад за печивата Хранителна роля на захарта
  • Контакт

Боле с билки и праскови

Съставки

  • • 2 шепи мента
  • • 1 шепа лазаркиня
  • • ½ шепа лавандула
  • • 5 листа градински чай
  • • 3 пакетчета билков чай
  • • 150 гр. кафява нерафинирана захар
  • • 700 мл. вода
  • • 1 бутилка Просеко
  • • 5 измити праскови

Приготвяне

Измийте мента, листата от лазаркиня, листата от лавандула и градински чай в сито и ги отцедете добре. Сварете вода, добавете кристална нерафинирана захар и торбички билков чай, оставете да престои 10 минути, извадете торбичките и оставете да изстине. Накиснете пресните билки в течността за една нощ. Прецежда се през цедка. Прасковите се нарязват наполовина, почистват се от семките, нарязват се на парчета и се оставят в сиропа за няколко часа. Добавете просеко и сервирайте с кубчета лед.

Сподели или принтирай рецептата

Още рецепти

Цитрусов-билков сироп с розмарин

Цитрусово-гроздов пунш

Ябълков пунш

Боле с лайм, манго и малини

Канелено-портокалов чай

Сладко-солен тофи "фрикшейк"

Всички рецепти:

Контакт

contact us

Социални мрежи

Намерете ни във

© 2023 AGRANA Sales & Marketing GmbH
  • Отпечатване
  • Защита на данни
  • General Sales Terms (GST)

AGRANA Zucker GmbH

Josef-Reither-Straße 21-23, 3430 Tulln

Tel.: +43-2272-602-12033

E-Mail: marketing@agrana.com

Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang

Mit dem Wiener Zucker Newsletter

  • Monatlich neue Rezeptideen
  • Infos zu Gewinnspielen
  • Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Zum Newsletter

Warning

We need your agreement to play youtube videos. Please accept the required cookies by clicking "OK".