• Bg/En
    български
    English
  • Продукти
  • Рецепти
  • За нас
    Обща информация История Производство на захар Фабриките на АГРАНА
  • Бюлетин
  • Светът на захарта
    Сладки съвети Доклад за печивата Хранителна роля на захарта
  • Контакт

Конфитюр от малина с бял шоколад

Съставки

  • 1 кг малини
  • 2 супени лъжици лимонов сок
  • 1 кг Желираща захар Захира 
  • 100 г бял шоколад

Приготвяне

Изплакнете малините със студена вода и ги изцедете добре. Смесете плодовете с лимоновия сок и ги сварете. Нарежете шоколада на малки парченца. Охладете малиновата каша и разбъркайте с 1кг желираща захар. Сварете ги и кипнете в продължение на 4 до 6 минути. Напълнете подготвените чаши до половината чаша, добавете шоколад отгоре, напълнете буркана с конфитюр и затворете добре.

Video

Сподели или принтирай рецептата

Още рецепти

Сладко от портокали и боровинки

Френско грозде - After Eight

Конфитюр от кайсии и вишни

Чътни от кайсии

Конфитюр от праскови и малини

Мохито ментов сироп

Всички рецепти:

Contact

contact us

Социални мрежи

Намерете ни във

© 2025 AGRANA Sales & Marketing GmbH
  • Отпечатване
  • Защита на данни
  • Общи правила и условия на продажба и доставка
  • Настройки за бисквитки

AGRANA Zucker GmbH

Josef-Reither-Straße 21-23, 3430 Tulln

Tel.: +43-2272-602-12033

E-Mail: marketing@agrana.com

Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang

Mit dem Wiener Zucker Newsletter

  • Monatlich neue Rezeptideen
  • Infos zu Gewinnspielen
  • Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Zum Newsletter

Warning

We need your agreement to play youtube videos. Please accept the required cookies by clicking "OK".