• Bg/En
    български
    English
  • Продукти
  • Рецепти
  • За нас
    Обща информация История Производство на захар Фабриките на АГРАНА
  • Бюлетин
  • Светът на захарта
    Сладки съвети Доклад за печивата Хранителна роля на захарта
  • Контакт

Кокосово-бедомови топки

Съставки

 За 30 броя

  • 2 белтъка
  • 1 щипка сол
  • 100 г пудра захар Захира
  • 300 г настъргани бадеми
  • 50 г бадемово брашно
  • 150 г извара (20% масленост)
  • 1 супена лъжица царевично брашно
  • Настъргана кора от 1 портокал
  • Кокос за овалване
  • Хартия за печене

Приготвяне

Разбийте много добре белтъците със сол. Бавно добавете половината пудра захар и продължете да разбивате, докато белтъците станат на сняг.

Добавете бадемите, бадемовото брашно, изварата, царевичното брашно, останалата пудра захар и портокаловата кора, разбъркайте всичко заедно. Оформете на ръка топчета с диаметър приблизително 1,5 см и ги оваляйте в кокос, след това поставете върху тава, застлана с хартия за печене, и сложете в предварително загрятата фурна

Печете 180 ° C (горе / долу нагряване) на средната решетка за около 15 минути.

Сподели или принтирай рецептата

Още рецепти

Кокосова торта с ром и портокали

Бисквити с ядки

Мини кроасанчета с ядки

Крапферл с нуга и ядки

Бисквити с макадамия

Кокосово-бедомови топки

Всички рецепти:

Контакт

contact us

Социални мрежи

Намерете ни във

© 2023 AGRANA Sales & Marketing GmbH
  • Отпечатване
  • Защита на данни
  • General Sales Terms (GST)

AGRANA Zucker GmbH

Josef-Reither-Straße 21-23, 3430 Tulln

Tel.: +43-2272-602-12033

E-Mail: marketing@agrana.com

Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang

Mit dem Wiener Zucker Newsletter

  • Monatlich neue Rezeptideen
  • Infos zu Gewinnspielen
  • Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Zum Newsletter

Warning

We need your agreement to play youtube videos. Please accept the required cookies by clicking "OK".