• Bg/En
    български
    English
  • Продукти
  • Рецепти
  • За нас
    Обща информация История Производство на захар Фабриките на АГРАНА
  • Бюлетин
  • Светът на захарта
    Сладки съвети Доклад за печивата Хранителна роля на захарта
  • Контакт

Кайсиев конфитюр с шоколад ноазет

Съставки

  • 1 кг кайсии
  • 1 кг желираща захар Захира 1:1
  • 1 шот ром
  • 200 г шоколад ноазет

Приготвяне

Поставете нарязаните кайсии в тенджера със захарта, оставете ги така за няколко минути, след което пасирайте. Оставете сместа да заври, като се разбърква в продължение на 4 минути (проверете дали се желира). Добавете шоколада и рома. Когато шоколадът се стопи, незабавно сипете конфитюра в предварително приготвените чаши или бурканчета.

Съвет: Преди да сипете готовия конфитюр, може да добавите нарязани печени лешници.

Video

Сподели или принтирай рецептата

Още рецепти

Конфитюр от киви, ягоди и малини с мента

Сироп от джинджифил и лимон

Чътни от кайсии

Мармалад от праскови и малини

Сладко от тиква и ябълки

Малиново сладко с мащерка

Всички рецепти:

Contact

contact us

Социални мрежи

Намерете ни във

© 2025 AGRANA Sales & Marketing GmbH
  • Отпечатване
  • Защита на данни
  • Общи правила и условия на продажба и доставка
  • Настройки за бисквитки

AGRANA Zucker GmbH

Josef-Reither-Straße 21-23, 3430 Tulln

Tel.: +43-2272-602-12033

E-Mail: marketing@agrana.com

Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang

Mit dem Wiener Zucker Newsletter

  • Monatlich neue Rezeptideen
  • Infos zu Gewinnspielen
  • Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Zum Newsletter

Warning

We need your agreement to play youtube videos. Please accept the required cookies by clicking "OK".