• Bg/En
    български
    English
  • Продукти
  • Рецепти
  • За нас
    Обща информация История Производство на захар Фабриките на АГРАНА
  • Бюлетин
  • Светът на захарта
    Сладки съвети Доклад за печивата Хранителна роля на захарта
  • Контакт

Веган барчета

Съставки

За тестото (за приблизително 22 броя)

  • 100 г кафява захар Захира
  • 140 г кокосово масло
  • Пулп от шушулка ванилия
  • 360 г брашно
  • 5 супени лъжици истинско какао
  • ¼ чаена лъжичка морска сол
  • 6 супени лъжици топла вода

За кокосовия топинг:

  • 1 кутия кокосово мляко (400 ml)
  • 2 супени лъжици ром
  • 60 г пудра захар Захира
  • 200 г изсушен кокос
  • 150 нарязан шоколад
  • 100 г шам фъстък

Приготвяне

Намазнете правоъгълна форма (приблизително 22 х 22 см) или я покрийте с хартия за печене. Разтопете кокосовото масло, смесете с водата, брашното, какаото, захарта и солта и разпределете равномерно в тавата за печене. Оставете тестото да стегне в хладилника за един час. След това се пече 30 минути в предварително загрята фурна на 175 ° C горещ въздух и след това отново се охлажда.

За кокосовата глазура бавно задушавайте кокосовото мляко със захарта и рома в продължение на 20 минути. След това добавете кокосовите люспи. Разпределете сместа върху охладеното тесто и охладете отново. Гарнирайте с шоколад и натрошени шам-фъстъци. Нарязва на парчета или барове с размер на хапка.

По желание: украсете с шоколадова глазура.

Video

Сподели или принтирай рецептата

Още рецепти

Тирамису с боровинки и кокос

Тиквеник с фина захар Захира

Шоколадови кроасани

с канела и тръстикова захар

Ядкова торта с нуга крем от ядки

Мини кроасанчета с ядки

Фокача с череши и кайсии поръсена

с трохи

Всички рецепти:

Contact

contact us

Социални мрежи

Намерете ни във

© 2025 AGRANA Sales & Marketing GmbH
  • Отпечатване
  • Защита на данни
  • Общи правила и условия на продажба и доставка
  • Настройки за бисквитки

AGRANA Zucker GmbH

Josef-Reither-Straße 21-23, 3430 Tulln

Tel.: +43-2272-602-12033

E-Mail: marketing@agrana.com

Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang

Mit dem Wiener Zucker Newsletter

  • Monatlich neue Rezeptideen
  • Infos zu Gewinnspielen
  • Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Zum Newsletter

Warning

We need your agreement to play youtube videos. Please accept the required cookies by clicking "OK".