Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
за 12 къпкейка
За тестото:
За крема с крема сирене:
Още:
Загрей фурната до 180 °C (с горен и долен реотан). Подреди форма за къпкейкове с хартиени кошнички.
Разбий захарта за печене, солта и яйцата до пухкавост. Смеси брашното, бакпулвера и кокосовите стърготини. Прибави ги към яйчената смес заедно с млякото, олиото и минералната вода. Напълни кошничките до 2/3 и в средата на всеки къпкейк натисни по три череши.
Печи около 17-20 минути, провери с клечка за готовност. Извади кошничките от формата и ги остави да изстинат върху решетка.
За крема разбий мекото масло до кремообразност, пресей пудрата захар и я добавяй постепенно към маслото, разбивайки добре. Добави ваниловия екстракт. В отделна купа с ръка разбъркай крема сиренето с хранителната боя до гладкост. Смеси 3 с.л. от маслената смес с крема сиренето. Добави тази смес към останалото масло и разбий всичко за 10 секунди до хомогенност. Сложи крема в пош с украса тип звезда (13 мм) и украси охладените мъфини. Декорирай с шоколадови капки.
Сподели или принтирай рецептата