• Bg/En
    български
    English
  • Products
  • Recipes
  • About
    General information History Sugar beet processing Sugar refineries
  • World of sugar
    Sweet advices Nutrional role of sugar
  • Contact

Шварцвалдско сладко от вишни

Ingredients

  • 1 кг вишни
  • 1 кг желираща захар Захира 1:1
  • 1 бр. (100 г) черен шоколад (75% какао)
  • 1 шот (40 мл) черешов или вишнев ликьор

Cooking

Постави почистените от костилките вишни в тенджера заедно със захарта и остави да пуснат сок за няколко минути. Кипни сместа като бъркаш непрекъснато, остави да ври около 4 минути (пробвай дали е желирана), След това добави шоколада и ликьора.

Когато шоколадът се разтопи, веднага изсипи в подготвените предварително стъклени буркани и затвори.

Share or print this recipe

more recipes

Berry cherry jam

Pina Colada marmalade

Kiwi, strawberry, raspberry and mint jam

Raspberry-Prosecco jam with lemon balm

Sour-cherries with coconut

Refreshing rhubarb and lemon jam

All recipes

Newsletter

Sign in now

Get social

Visit us on Facebook and YouTube

© 2025 AGRANA Sales & Marketing GmbH
  • Imprint
  • Data protection
  • Cookie settings

AGRANA Zucker GmbH

Josef-Reither-Straße 21-23, 3430 Tulln

Tel.: +43-2272-602-12033

E-Mail: marketing@agrana.com

Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang

Mit dem Wiener Zucker Newsletter

  • Monatlich neue Rezeptideen
  • Infos zu Gewinnspielen
  • Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Zum Newsletter

Warning

We need your agreement to play youtube videos. Please accept the required cookies by clicking "OK".