Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
За около 50 бр:
2 белтъка (= прибл. 60 г)
1 щипка сол
120 г кристална захар ЗАХИРА
захарни перлички
Отдели жълтъците от белтъците. Разбий белтъците със солта в обезмаслена и суха купа. Добави захарта бавно и постепенно, докато захарта се разтвори и сместа заблести. Белтъците трябва да станат на сняг.
Загрей фурната до 90°. Постели тавата с хартия за печене.
Напълни пош с назъбен накрайник със сместа и изстискай кръгчета върху хартията. Украси със захарните перлички.
Печи приблизително 1,5 часа, като оставиш да изсъхне. Пръстените са готови, когато могат лесно да се отделят от хартията за печене. Остави да изстине в затворена фурна, опаковай херметически или сервирай веднага.
Съвет: За равномерни кръгове използвай молив или пергел, за да нарисуваш кръгове върху хартията за печене, след което шприцовай сместа върху нарисуваното.
Съвет: От десертите става чудесна украса за елхата.
Сподели или принтирай рецептата