• Bg/En
    български
    English
  • Продукти
  • Рецепти
  • За нас
    Обща информация История Производство на захар Фабриките на АГРАНА
  • Бюлетин
  • Светът на захарта
    Сладки съвети Доклад за печивата Хранителна роля на захарта
  • Контакт

Конфитюр от ягоди с ревен

Съставки

  • 500 г ягоди
  • 500 г ревен
  • 1 кг желираща захар Захира 1:1
  • 100 мл вода

Приготвяне

Измий, обели и нарежи ревена на малки парченца.

Пюрирай измитите и почистени ягоди в ръчен блендер и веднага разбъркай с желиращата захар.

Свари ревена с около 100 мл вода като бъркаш непрекъснато. Добави ягодово-захарната смес и я разбърквай постоянно докато заври. Остави да ври 4 минути. Пробвай дали е желирана.

Напълни до ръба в предварително подготвени стъклени буркани и затвори добре.

Сподели или принтирай рецептата

Още рецепти

Сироп от ревен

Сладко от касис

Малиново сладко с просеко и маточина

Мармалад от праскови и малини

Френско грозде - After Eight

Сладко от ягоди и джин

Всички рецепти:

Contact

contact us

Социални мрежи

Намерете ни във

© 2025 AGRANA Sales & Marketing GmbH
  • Отпечатване
  • Защита на данни
  • Общи правила и условия на продажба и доставка
  • Настройки за бисквитки

AGRANA Zucker GmbH

Josef-Reither-Straße 21-23, 3430 Tulln

Tel.: +43-2272-602-12033

E-Mail: marketing@agrana.com

Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang

Mit dem Wiener Zucker Newsletter

  • Monatlich neue Rezeptideen
  • Infos zu Gewinnspielen
  • Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Zum Newsletter

Warning

We need your agreement to play youtube videos. Please accept the required cookies by clicking "OK".