
Rezeptideen, Tipps & Tricks in Ihrem Posteingang
Mit dem Wiener Zucker Newsletter
- Monatlich neue Rezeptideen
- Infos zu Gewinnspielen
- Kulinarische Geheimnisse & Produktneuheiten
Загрейте фурната до 180 ° C, покрийте тава с хартия за печене. За тестото сложете брашното, бадемите, захарта за печене, солта, ваниловата захар, маслото и яйцето в подходяща купа за смесване, разбъркайте и омесете. След това добавете кувертюра, оформете гладко тесто с ръце и го оставете да се охлади. Оформете охладеното тесто на руло, отрежете малки парченца и завъртете на кроасани. Поставете кроасаните върху хартията за печене и печете в предварително загрятата фурна за около 12 минути върху средната решетка, след което оставете да се охлади. За глазурата разтопете маслото и горчивия кувертюр на водна баня. Потопете кроасаните наполовина в шоколадова глазура и украсете с малко бял шоколад с помощта на чаена лъжичка. Оставете да изсъхне.
Сподели или принтирай рецептата